WILBA Techniek verkoopt, installeert en onderhoud autowasserijen door heel Nederland. De installaties van een Amerikaans merk behoren tot de top van de markt. Een belangrijke stap in het wasproces is het drogen van de auto’s na het wassen. Voor de klantbeleving is dit wellicht wel het belangrijkste onderdeel van de autowasbeurt. Het resultaat bepaald in belangrijke mate de klantentevredenheid. Wilba besteed er daarom veel aandacht aan. Aan de hand van zorgvuldige analyse van de praktijk zijn nu een aantal ideeën ontwikkeld voor een sterk verbeterd en veel duurzamer droogproces. Deze ideeën moeten nu omgezet worden in een werkende installatie. Na het ontwerp en fabriceren moet de installatie vanzelfsprekend ook worden getest. Jij bent verantwoordelijk voor alle stappen. Al met al een uitdagende en veelzijdige opdracht met volop kansen voor eigen inbreng. Neem jij de uitdaging aan?

Opdrachtgever

Wilba is een snel groeiend, technisch bedrijf. Het bedrijf is actief in de agro- en biotechniek, voedingsmiddeltechnologie en in de techniek rondom Car- en Truckwash. Wilba ontwikkelt machines en werktuigen die voldoen aan specifieke wensen en eisen van klanten. Dit is mogelijk door de brede kennis van zowel werktuigenbouw als van de programmering van systemen. Daarnaast beschikt Wilba over een internationaal netwerk waardoor specifieke (machine)onderdelen leverbaar zijn. Met de specialistische en productgerichte manier van werken onderscheidt het bedrijf zich van andere technische bedrijven.

Overige informatie
• Standplaats: Beltrum
• Gewenste opleiding: Hbo werktuigbouwkunde, HBO mechatronica of daarmee vergelijkbare opleiding
• Vergoeding: €300,- per maand
• Aanvang opdracht: februari 2018
• De duur van de stage kan worden afgestemd met de studiebehoefte.

Interesse?
Heb je interesse in de bovengenoemde afstudeer- of stageplaats? Dan zien wij je cv en motivatiebrief graag tegemoet via info@stichtingbiomassa.nl. Indien je vragen hebt kan je contact opnemen met de projectcoördinator van Stichting Biomassa: 06-23246963

Stagecentrum Stichting Biomassa
Stichting Biomassa is een stichting die bestaat door de samenwerking tussen 8 bedrijven/instellingen. Zij houden zich allemaal bezig met de innovatie van het verwerken van biomassa. Afstuderen of een stage volgen bij Stichting Biomassa zorgt ervoor dat je deel uit maakt van het stagecentrum van de Stichting Biomassa. Dit stagecentrum treedt op als vraagbaak voor alle zaken die rond de uitvoering van een stage bij een van de participanten naar voren kunnen komen. Daarnaast organiseert het ongeveer eens per zes weken een rondleiding bij een van de participanten. Daarbij zal je ook kennis nemen van de projecten waar de studenten bij de andere participanten aan werken. Onderdeel van de stage is altijd het verzorgen van een eindpresentatie over je project voor alle participanten van de stichting. Een unieke gelegenheid om je bij een groot aantal potentiële werkgevers in de kijker te spelen. Voor meer informatie zie www.stichtingbiomassa.nl.