De bedrijven

[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]Bij Stichting Biomassa zijn verschillende bedrijven en organisaties aangesloten. Via de Innovatiehub kan je bij deze bedrijven/organisaties stage lopen of afstuderen.

Voor actuele vacatures kijk hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="464" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.forfarmers.nl/"][vc_column_text]

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming die actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 8,9 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is zij marktleider in Europa.

Naast diervoeders voor de rundveesector, varkenssector, pluimveesector en paardensector levert ForFarmers handelsproducten voor akkerbouw en weidebouw en biedt klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling

Voor meer informatie over ForFarmers klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="467" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.dorset.nu/nl/home.html" css=".vc_custom_1439801566423{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;}"][vc_column_text]

Dorset Group is een mondiaal operatief maakbedrijf. Ze ontwikkelen en produceren oplossingen voor de verwerking van organische reststromen, luchtreiniging, elektronische identificatie en stalinrichting.

Dorset Group heeft drie divisies. Dorset Green Machines; marktleider van biomassa droogsystemen, Dorset Identification: ontwikkeld en produceert elektronica op basis van radio frequency identificatie en Dorset Farm Systems; ontwikkeld en produceert luchtreinigingsinstallaties en systemen voor de varkenshouderij.

Voor meer informatie over Dorset klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="468" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.nijhuisindustries.com/" css=".vc_custom_1439801597878{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}"][vc_column_text]

Nijhuis Industries ontwerpt, produceert en levert robuuste technologie, solide oplossingen en diensten met toegevoegde waarde aan industrieen en gemeenten door afvalwater, proceswater, biogas en lucht te behandelen. Ze zet zich in voor de waarde van (afval)water, het herstellen van waardevolle grondstoffen en deze beschikbaar te stellen voor duurzaam gebruik.

Nijhuis bestaat uit drie divisies.  Nijhuis H2OK, Nijhuis Ozone Solutions en Nijhuis Water Technology. Deze laatste is nauw betrokken bij Stichting Biomassa.

Voor meer informatie over Nijhuis Industries klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="141" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.groot-zevert.nl/" css=".vc_custom_1439801607624{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;}"][vc_column_text]

Groot Zevert bestaat uit twee B.V.'s; Groot Zevert Loon- en Grondverzetbedrijf B.V. en Groot Zevert Vergisting B.V.

Groot Zevert Vergisting B.V. (nauw betrokken bij Stichting Biomassa) heeft een mestvergistingsinstallatie. Deze bestaat uit drie ronde, dichte silo's, met elk een inhoud van 800 kuub. Verder staat er een grote navergister en een grote reservetank, beide met de inhoud van 3000 kuub. De installatie kan tot 36.000 ton mest verwerken. Dit lever 3.300.000 kWh elektriciteit op, een capaciteit voor ruim 1000 huishoudens.

Voor meer informatie over Groot Zevert klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="349" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.ltonoord.nl/" css=".vc_custom_1438779272984{padding-top: 8px !important;padding-bottom: 8px !important;}"][vc_column_text]

LTO Noord wil bijdragen aan een gezonde, duurzame en veilige voedselproductie, een hoogwaardige een duurzame sierteeltproductie, een evenwichtige, gevarieerde en aantrekkelijke inrichting van het platteland, opwekking en gebruik van duurzame energie en multifunctioneel grondgebruik met nieuwe diensten.

De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar leden, boeren en tuinders.

Voor meer informatie over LTO Noord klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="474" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.vruchtbarekringloop.nl/" css=".vc_custom_1438779262632{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}"][vc_column_text]

LTO Noord, Waterschap Rijn en Ijssel en ForFarmers zijn gestart met Vruchtbare Kringloop; een project rondom efficiënte benutting van mineralen en het reduceren van mineralen verliezen in de agrarische sector in de Achterhoek en Liemers. Inmiddels zijn Vitens en Rabobank ook partners.

Vruchtbare Kringloop wil agrarische ondernemers inspireren en faciliteren in het creëren en benutten van kans on hun bedrijven verder te verduurzamen en 'toekomstproof' te maken.

Voor meer informatie over Vruchtbare Kringloop klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="477" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.wilbatechniek.nl/" css=".vc_custom_1438779220831{padding-top: 23px !important;padding-bottom: 23px !important;}"][vc_column_text]

WilBa Techniek is actief in de agro- en biotechniek, voedingsmiddeltechnologie en in de techniek rondom car- en truckwash. WilBa ontwikkeld machines en werktuigen die voldoen aan specifieke wensen en eisen van klanten. Dit is mogelijk door de brede kennis van zowel werktuigenbouw als van de programmering van systemen.

Intern wordt er voortdurend gewerkt aan innovatieve technieken, werktuigenbouw en programmering van diverse systemen.

Voor meer informatie over WilBa Techniek klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="480" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.cahvilentum.nl/" css=".vc_custom_1438781585586{padding-top: 28px !important;padding-bottom: 28px !important;}"][vc_column_text]

Aeres Hogeschool is een HBO instelling en geeft onderwijs in de agrarische sector met aandacht voor management, dier, voedsel en groene ruimte. Aeres Hogeschool biedt een diversiteit aan opleidingen, cursussen en trainingen, allemaal gericht op de agrarische sector.

Naast het dagelijkse onderwijs houden de lectoraten, van zowel vestiging Dronten (hoofdvestiging) als Almere van Aeres Hogeschool, zich bezig met onderzoek en innovatie.

Voor meer informatie over Aeres Hogeschool klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="136" img_size="medium" alignment="center" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" link="http://www.waterstromen.nl/"][vc_column_text]

Waterstromen exploiteert industriële waterzuiveringen en biogasinstallaties in Nederland. Waterstromen maakt veel gebruik van duurzame en innovatieve biologische technologieën. Waterstromen is voortdurend op zoek naar verbetering en uitbreiding van processen.

De komende jaren zal het accent vooral liggen op het verbeteren van de duurzame energieproductie en het terugwinnen van herbruikbare grondstoffen.

Voor meer informatie over Waterstromen klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]