Nijhuis meest innovatieve bedrijf

Nijhuis Water Technology is dinsdag 22 maart in Doetinchem uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van de Achterhoek. De prijs werd uitgereikt door Martin Stor en toegekend op het eind van de drukbezochte Ondernemersdag 2016, die werd gehouden in De Vijverberg, stadion van De Graafschap. Het aanwezige publiek bepaalde tijdens de bijeenkomst wie zich een jaar lang met de onderscheiding mag tooien. Jort Kelder verzorgde de presentatie van de Ondernemersdag 2016.

Op basis van de inzendingen van 20 bedrijven waren Q-Concepts uit Doetinchem, ontwikkelaar van innovatieve oplossingen op het gebied van composiet, Stoof Interieur Concepts, een van de meest vooruitstrevende interieurbouwers in Nederland, en Nijhuis genomineerd.

Ondernemers uit de Achterhoek brachten hun stem uit
Naast een inspirerend interview met R&D Manager Wilbert Menkveld, een bezoek van een cameraploeg aan Groot Zevert en het Nijhuis hoofdkantoor in Doetinchem, kregen de genomineerden tijdens een drukbezochte bijeenkomst in Stadion De Vijverberg in Doetinchem de gelegenheid om de ondernemingen te presenteren, waarna de aanwezige ondernemers een stem uit konden brengen. Ruim 64% van de ondernemers kozen Nijhuis als winnaar, waarvoor wij de collega ondernemers bijzonder erkentelijk zijn.