Stage studenten

[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

De Innovatiehub heeft het hele jaar door studenten. De meeste beginnen in september of februari en lopen 20 weken stage. Het kan zijn dat door omstandigheden een student op een andere moment begint of eindigt, of korter of langer stage loopt of afstudeerd. Voor de Innovatiehub is dit geen probleem. We zijn erg flexibel en proberen altijd het beste uit de student te halen.

Hieronder stellen een paar studenten die stage liepen bij een participant van de stichting zich voor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Carmen Francisco - Dorset Green Machines

Foto CarmenMijn naam is Carmen en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn opleiding IBL (International Business and Languages) op de HAN te Arnhem. Als afstudeerstage mag ik een exportplan schrijven voor Dorset Greenmachines in Chili. Het is hierbij de bedoeling dat ik alle exportmogelijkheden voor hen in kaart breng om Dorset Greenmachines meer inzicht te geven in de huidige markt van droomsysteem in Chili.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Alida Pelleboer - LTO Noord

Vanaf september 2015 ben ik, Alida Pelleboer, gestart met mijn afstudeerstage bij Projecten LTO Noord in het project Vruchtbare Kringloop in de Achterhoek en de Liemers. Ik ben vierdejaars studente Dier- en Veehouderij aan het Van Hall Larenstein in Velp. Mijn opdracht houd in dat ik het rekenmodel ga testen dat bestaat voor de samenwerking tussen melkveehouders, akkerbouwers en varkenshouders en zo het effect op het gebied van economie en mineralen in beeld breng. Ik woon op dit moment in Wageningen en ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf in Mastenbroek, waar ik nog steeds graag op alle vrije momenten meewerk.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_separator sepicon="NO_ICON" height="10px" width="default"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_separator sepicon="NO_ICON" height="10px" width="default"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2" bgcolor="greenbg" nospacing="no"][vc_column_text]

Teun van Welij - LTO Noord

teunMijn naam is Teun van Welij, ik ben een 3de jaars student Dier- Veehouderij aan de HAS hogeschool in Den Bosch. Ik ben 22 jaar en woon in Groeningen. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke voetballer. Verder werk ik in de vakanties en op zaterdag met veel plezier op een melkveebedrijf met ongeveer 100 melkkoeien. Ik loop 10 weken stage bij  LTO Noord waar ik ga onderzoeken aan welke informatie melkveehouders behoefte aan hebben en in welke vorm, om de bodemkwaliteit te verbeteren in samenwerking met verschillende loonbedrijven. Deze loonbedrijven zullen een adviserende rol op zich gaan nemen om de melkveehouders te ondersteunen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dirk Wolterink - Dorset Green Machines

FotoIk ben 20 jaar, ik kom uit Lichtenvoorde en ben momenteel bezig met mijn 4e jaar van mijn opleiding Technische Bedrijfskunde. Bij Dorset Green Machines ga ik bezig met het helpen met de optimalisatie van het warmteterugwinningssysteem van de banddroogmachine die momenteel taxussnoeisel aan het drogen is. Daarnaast ga ik kijken waar dit systeem in de markt geplaatst zou kunnen worden. Bij mijn stage hoop ik veel ervaring op te doen en de theorie in de praktijk te brengen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]